Präglad på Jesus

Ännu en Wordpress.com blogg

Doften av en ny tid

1 kommentar

Pionjärbloggen

Jag heter Peter Svanberg och fortsätter här att berätta från FG-nätverkets Böneforum.

Min svärmor hade ett uttryck som var väldigt typiskt för henne. Hon kunde rätt ofta titta ut genom köksfönstret en mulen dag och så utbrista ”det lyser upp!” Hon såg solen och ljuset långt innan vi andra kunde ana det.

När vi började Böenforumet på Liljeholmens folkhögskola fick jag orden ”doften av en ny tid.” Och senare bad vi om att få ynnesten att i tro få tala ut det vi ännu inte ser vara till så att det blir till. Det var det som min svärmor gjorde där hemma i sitt kök.

Det är en ny tid på gång. Efter lång tid av torka i Guds rike verkar något nytt börja bryta fram. Jag fick orden från 1 Kungaboken 18:41-46 som en hälsning till oss. Efter konfrontationen med Baalsprofeterna säger Elia: ”Jag hör regnet komma.” Många talar…

Visa originalinlägg 512 fler ord

En tanke på “Doften av en ny tid

  1. Ping: Vad vill Gud göra i Sverige? | Richard Hultmar Bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s