Präglad på Jesus

Ännu en Wordpress.com blogg

Fasta

Lämna en kommentar

Just nu så gästbloggar jag på Pionjärbloggen. Följande inlägg är publicerat där.

Pionjärbloggen

Det är få saker som gett mig så dåligt samvete när det gäller det andliga livet som detta med fasta. Någonstans har jag varit medveten om den andliga kraft som ligger i att fasta. Det är t o m så att när jag skulle ordineras till pastor fick jag svara jakande på frågan om jag ville praktisera och undervisa om fasta, men det har inte blivit av. Kanske därför att jag upplevt att de människor som talat om och praktiserat fasta ofta varit lite överspända i sin andlighet.

Men när Richard Cruz, under FG-nätverkets Böneforum, talade om bön och fasta och hur man i Helsingborgs husförsamlingsnätverk praktiserat och praktiserar bön och fasta som en grundläggande praktik i sitt liv tillsammans kändes det så oerhört rätt. Det är ju självklart att när vi söker Gud för vägledning i olika frågor och inför beslut som vi ska fattat också gör det under…

Visa originalinlägg 448 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s