Präglad på Jesus

Ännu en Wordpress.com blogg

Böneforum

Lämna en kommentar

Pionjärbloggen

Jag som skriver den här veckan heter Peter Svanberg och arbetar som samordnare för det församlingsgrundande arbetet inom Equmeniakyrkan. Jag är också med i det FörsamlingsGrundande nätverket (FG-nätverket).

FG-nätverket arbetar med att främja det församlingsgrundande arbetet i vårt land och består av ledare från de flesta frikyrkosamfunden samt EFS. Bl a står nätverket bakom Sverigeundersökningen, är med och anordnar Pionjärkonferenserna, tränar församlingsplanterare och deras team genom M4. Om allt detta kan du läsa på nätverkets hemsida.

En viktig uppgift för detta nätverk handlar om bön. Varje gång som vi möts avsätter vi en kväll tillsammans för att be för varandra och be för vårt land. Vi tror att bön är nyckeln till ett förvandlat Sverige. Därför vill vi lyfta fram bönen som en nyckel i det församlingsgrundande arbetet och mobilisera förebedjare till bön för församlingsgrundande arbete i Sverige

Den gångna helgen inbjöd FG-nätverket till ett böneforum, där pionjärer och…

Visa originalinlägg 262 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s